FOTO-VIDEO CLINCIU
Foto Video Clinciu - Servicii profesionale de filmare şi fotografie în Oneşti
Oferta de printare
Oferta de servicii de printare

Oricare ar fi evenimentul pe care doriţi să-l imortalizaţi, fie că este vorba de nunţi, botezuri, aniversări, petreceri de copii, petreceri de firmă, sau orice alt eveniment, FOTO-VIDEO CLINCIU are pentru dumneavoastră o ofertă de fotografiere şi filmare profesională, precum şi servicii de procesare foto în laboratorul propriu de înaltă calitate. Evenimentele unice şi irepetabile din viaţa dumneavoastră au nevoie de servicii pe măsură, iar seriozitatea, profesionalismul şi nivelul calitativ pe care ni le-am asumat sunt garanţia păstrării vii a acestor amintiri de neuitat.

Fie că aveţi fotografii pe film sau în format digital, FOTO-VIDEO CLINCIU vă oferă posibilitatea să le puneţi în valoare prin tipărirea pe hartie, la calitate maximă, oferindu-vă cele mai bune servicii de procesare foto şi cea mai bună calitate a printării din Oneşti şi nu numai.

Vă oferim:
- personal cu înaltă pregătire tehnică, cu studii şi specializări specifice şi o experienţă în operarea de laboratoare foto de peste 20 de ani;
- prelucrare şi retuşare digitală profesională;
- o gamă completă de formate fotografice de hârtie, lucioasă sau mată;
- o gamă variată de albume foto şi accesorii.

Echipament:
- laborator foto digital de înaltă performanţă, Fujifilm Frontier 350, cu sistem laser şi printare pe hârtie fotografică de înaltă calitate, cu halogenură de argint, garantată 100 de ani;
- utilizarea exclusivă de substanţe chimice ecologice;
- linie de prelucrare complet calibrată şi verificată periodic cu spectrocolorimetru profesional propriu pentru garantarea acurateţii culorilor.

Pentru orice întrebare vă invităm să ne contactaţi sau să veniţi direct la sediul nostru din Str. Mercur Nr. 4. Veţi beneficia de consultanţă profesională gratuită şi de o ofertă adaptată necesităţilor şi bugetului dumneavoastră.
Site realizat de Alex Griga, © 2009
FOTO-VIDEO CLINCIU