FOTO-VIDEO CLINCIU
Foto Video Clinciu - Servicii profesionale de filmare şi fotografie în Oneşti
Oferta de servicii FOTO
Oferta de servicii FOTO

Oricare ar fi evenimentul pe care doriţi să-l imortalizaţi, fie că este vorba de nunţi, botezuri, aniversări, petreceri de copii, petreceri de firmă, sau orice alt eveniment, FOTO-VIDEO CLINCIU are pentru dumneavoastră o ofertă de fotografiere şi filmare profesională, precum şi servicii de procesare foto în laboratorul propriu de înaltă calitate. Evenimentele unice şi irepetabile din viaţa dumneavoastră au nevoie de servicii pe măsură, iar seriozitatea, profesionalismul şi nivelul calitativ pe care ni le-am asumat sunt garanţia păstrării vii a acestor amintiri de neuitat.

Oferta FOTO standard:
Se fotografiaza evenimentul complet cu toate etapele sale, în limita a maxim 16 ore. Este inclusă de asemenea o şedinţă foto de 30 min. - 1 oră.
Se livrează:
- fotografii digitale în format JPEG, la rezoluţie maximă, pe suport DVD;
- fotografii printate în format la alegerea clientului (10x15cm, 13x18cm sau 15x21cm) executate în laboratorul propriu de înaltă performanţă, pe hartie mată sau lucioasă, la alegere;

Opţional:
- fotografii tip "tablou" în format mare (20x30cm sau 25x38cm) prelucrate şi retuşate digital pentru obţinerea maximului de calitate;
- DVD cu slideshow foto, cu meniu şi carcasă personalizată, cu copertă printată color. - albume foto;
- orice alte variante de prezentare a fotografiilor sau servicii foto la alegerea clientului.

Echipament:
Pentru fotografii folosim echipament Nikon de ultimă generaţie, corp DSLR principal si de back-up, obiective profesionale cu focală variabilă luminoase (F2.8) şi cu focală fixă (F1.8), blitz-uri utilizate în sistem Nikon CLS, precum şi alte accesorii profesionale. Echipamentele noastre sunt upgradate permanent, în pas cu evoluţiile tehnologice, totul pentru ca dvs. să beneficiaţi de cea mai bună calitate disponibilă.

În paginile de portofoliu foto şi portofoliu video veţi găsi o mică selecţie din munca noastră. Pentru a viziona montaje video extinse şi evenimente complete surprinse în imagini vă invităm să ne contactaţi sau să veniţi direct la sediul nostru din Str. Mercur Nr. 4. Veţi beneficia de consultanţă profesională gratuită şi de o ofertă adaptată necesităţilor şi bugetului dumneavoastră.
Site realizat de Alex Griga, © 2009
FOTO-VIDEO CLINCIU