FOTO-VIDEO CLINCIU
Foto Video Clinciu - Servicii profesionale de filmare şi fotografie în Oneşti
Oferta de servicii VIDEO
Oferta de servicii VIDEO

Oricare ar fi evenimentul pe care doriţi să-l imortalizaţi, fie că este vorba de nunţi, botezuri, aniversări, petreceri de copii, petreceri de firmă, sau orice alt eveniment, FOTO-VIDEO CLINCIU are pentru dumneavoastră o ofertă de fotografiere şi filmare profesională, precum şi servicii de procesare foto în laboratorul propriu de înaltă calitate. Evenimentele unice şi irepetabile din viaţa dumneavoastră au nevoie de servicii pe măsură, iar seriozitatea, profesionalismul şi nivelul calitativ pe care ni le-am asumat sunt garanţia păstrării vii a acestor amintiri de neuitat.

Oferta VIDEO standard:
Se filmează evenimentul complet cu toate etapele sale, în limita a maxim 16 ore, în format SD 4:3 (standard definition) sau 16:9 (standard definition panoramic),
aprox. 3-4 ore de material brut.
Se livrează:
- DVD-uri cu montajul final cuprinzând întregul eveniment, cu tranziţii, efecte şi coloană sonoră;
- DVD-uri cu meniu şi carcasă personalizată, cu copertă printată color;
- videoclip personalizat inserat în primul DVD, pe o melodie aleasă de client.

Varianta Full HD:
Se filmează evenimentul complet cu toate etapele sale, în limita a maxim 16 ore, în format Full HD 16:9 (înaltă definiţie 1920x1080px progresiv), aprox. 2-4 ore de material brut.
Se livrează:
- discuri Blu-Ray cu montajul final cuprinzând întregul eveniment, cu tranziţii, efecte şi coloană sonoră;
- discuri Blu-Ray cu meniu şi carcasă personalizată, cu copertă printată color;
- videoclip personalizat inserat în primul disc Blu-Ray, pe o melodie aleasă de client.
Discul Blu-Ray poate fi redat cu playere Blu-Ray sau pe consolă Sony PS3.

Opţional:
- casetele digitale originale din cameră;
- orice alte variante de prezentare a materialului filmat sau servicii video la alegerea clientului.

Echipament:
Pentru filmare folosim echipament Sony de ultimă generaţie, cameră Full HD profesională cu capabilităţi de filmare excelente în lumină scăzută, obiective interschimbabile, sisteme de iluminare continuă, sisteme de stabilizare, precum şi alte accesorii profesionale. Echipamentele noastre sunt upgradate permanent, în pas cu evoluţiile tehnologice, totul pentru ca dvs. să beneficiaţi de cea mai bună calitate disponibilă.

În paginile de portofoliu foto şi portofoliu video veţi găsi o mică selecţie din munca noastră. Pentru a viziona montaje video extinse şi evenimente complete surprinse în imagini vă invităm să ne contactaţi sau să veniţi direct la sediul nostru din Str. Mercur Nr. 4. Veţi beneficia de consultanţă profesională gratuită şi de o ofertă adaptată necesităţilor şi bugetului dumneavoastră.
Site realizat de Alex Griga, © 2009
FOTO-VIDEO CLINCIU